Curriculum Vitae

Jeg er godkendt specialist i psykoterapi og medlem af dansk psykolog forening og tager imod henvisninger fra lægen i min klinik i Erum, Gribskov.
Jeg kan tilbyde en bred vifte af psykoterapi, som du finder på forsiden. Alle behandlingstilbud jeg tilbyder retter sig til helt normale mennesker som ønsker at udvikle sig selv eller har problemer som kræver at man arbejder målrettet for at løse dem.

 

Belinda LabrosseJeg er 50 år og født og opvokset i Danmark. Min uddannelse som cand.psych har jeg gennemgået ved Lunds Universitet. Jeg behersker ud over dansk og engelsk også svensk, som fagsprog. Jeg kan således tilbyde terapi på disse sprog. Jeg blev færdig i 1993. Derefter arbejdede jeg i Norge i 4 år, indenfor psykiatri, her erhvervede jeg et bredt og indgående kendskab til den menneskelige psykes mange kringelkroge. Udover min praxis, hvor jeg arbejder med alle typer af mennesker, har jeg også arbejdet med personlighedsforstyrrede patienter, psykoser og depressioner af alvorlig og til tider selvdestruktiv karakter. Spiseforstyrrelser og seksuelle overgreb har jeg også arbejdet terapeutisk med.


Mit intensive kendskab til traumefeltet har jeg fra de sidste 12 års arbejde med torturoverlevere. I 10 år har jeg arbejdet på RCT(idag kaldet Dignity), Rehabiliterings og forskningscenter for tortur ofre, sideløbende med min privatpraksis for danske klienter. Det at have så indgående kendskab til torturens ofre og mekanismen bag regimer som anvender sådanne metoder, har betydet at jeg er i stand til at rumme meget og er i stand til at føle empati for den inderste kerne i personligheden. Jeg tilbyder gerne traumebehandling til danske soldatter og deres pårørende sammen eller hver for sig.


Min mission er dybest set at hjælpe dig til mere indsigt og støre livskvalitet. Det kan vi gøre på mange måder; Sammen finder vi målet, midlet og mulighederne til at fremme din personlige proces.  Mine største forcer er uden tvivl, at jeg har været tro mod mig selv, at jeg lever som jeg lære og mine to børn Jasmin og Romeo.

 

Mine kompetencer indenfor flygtninge og rehabilitering af tortureoverlevere, se venligst “fagspesifik info

 

Curriculum Vitae

 

 

 

medlem af dansk psykologforening

 


Persondata: Belinda labrosse, F. i 1965.

Praktisk erfaring. 
2010-forstsat fuldtids privat praktiserende

1999-fortsat : Privat Praksis

1998-forts. : Ansættelse ved Rehabiliterings- og forskningscentret for Torturofre, RCT 

1996-1998 : Koordinator ved flygtningeteamet på Vestlandet, Norge 

1996-1998 : Deltidsstilling som klinisk psykolog ved poliklinikken i Sandnes, Norge 

1994-1996 : Klinisk psykolog ved psykiatrisk åben akut post v/Rogaland Psykiatriske sykehus, 
Norge 

1993-1994 : Forældre orlov 

Teoretisk erfaring 
2012 : Supervisor i Psykoterapi på specialistniveau

 

2005 : Specialist i psykoterapi 

2000-2003: Efteruddannelse v/ Institut for psykoanalytisk Psykoterapi, IPP 

1998 : Autorisation 

1998 : Eye Movement Desensitization and Reprocessing, EMDR- level two v/Roger Salomon 

1998-2000: Counselling trainer course, ialt 300 timer incl. 2 ugers feltarbejde I Cambodja, 
v/ professor og psykolog Guus van der Veer 

1997 : Eye Movement Desensitization and Reprocessing, EMDR-level one v/Roger Salomon 
1993 :Psykologeksamen, Degree of Master of Science (MSc) in psychology at Lunds :University, Sweden